raktározásA kereskedelem folytonosságához olyan logisztikai háttér szükséges, mely a szállítmányozáson és az anyagmozgatáson kívül magába foglalja a raktározással járó feladatokat is. Azonban az utóbbira, a saját raktár hiányában a kereskedőknek nem minden esetben van lehetőségük, hiszen egy raktárhelyiség megvétele vagy építtetése rengeteg plusz költséggel jár. Ilyen esetekre kínál viszont megoldást a bérraktározás, mely költséghatékonyan oldja meg az áruk szakszerű tárolásának a problémáját.

Cégünk a szállítmányozás és az anyagmozgatás mellett biztosítja megrendelőinek a raktározási szolgáltatást is. Utóbbit cégünk 2007 óta kínálja a megrendelők számára, melynek keretein belül teljes körű szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Veszprémi telephelyünkön egy 290 m2-es és egy 1450 m2-es zárt és őrzött raktárépület áll ügyfeleink rendelkezésére, melyet az igényeknek megfelelően bérbe is adunk. A raktári munka folyamatosságát, gyorsaságát korszerű elektromos és diesel üzemű targoncák is biztosítják. Szükség esetén rendelkezésre állnak hidraulikus kéziemelők és egyéb segédeszközök is.

A raktározás igénylésekor a modern infrastruktúránknak köszönhetően a túlméretes, a túlsúlyos és a speciális feltételeket igénylő rakományok szakszerű tárolása is megoldott. Ezen kívül biztosítjuk még az áruk gyors és precíz be- és kirakodását, valamint a nagyobb tömegű egységrakományok mozgatását is.

Vállalatunk a raktározás ellátásán kívül biztosítja még a rakomány helyszínre történő szállítását, legyen szó akár belföldi- akár külföldi szállítmányozásról. Igény szerint pedig kamionos átrakodást is biztosítunk.

A raktározás további feltételeiről és a díjszabásunkról érdeklődjön a munkatársainktól.