nagy-út-21A Nagy Út-21 Kft. jogelődje 1993-ban indította vállalkozását. A nemzetközi fuvarozásban 1995 óta van jelen. Vállalatunk az Európai Unió szinte összes országát lefedő kapcsolatrendszerrel bír. Fuvarfeladatainkat pontosan, rugalmasan, megbízóink érdekeit figyelembe véve teljesítjük. Segítségünkre van korszerű ügyviteli rendszerünk, szakmailag képzett és elkötelezett sofőreink, gépjárműparkunk (Euro V, Euro VI), mely a jelenlegi legszigorúbb európai környezetvédelmi előírásoknak is megfelel. Partnereink tájékoztatása érdekében gépkocsivezetőinkkel folyamatos kapcsolatot tartunk fent telefonon, és az autóinkba beépített műholdas nyomkövető rendszer segítségével, a nap 24 óráján keresztül pontos információval rendelkezünk az áru pillanatnyi helyzetéről.

Szállítmányozási és fuvarozási felelősségbiztosításunk 100 000,- USD értékig nyújt fedezetet.

Cégünk számára magas prioritással bír az alkalmazottak motiváltsága, képzettsége és elkötelezettsége ügyfeleink iránt. A kereskedelmi részlegen dolgozó munkatársaink számára folyamatos idegen nyelvi és szakmai továbbképzést tartunk, ezen felül nagy hangsúlyt fektetünk a jövő generációjának megfelelő szakmai gyakorlati képzésére is.

Minőségpolitika:

A Nagy Út-21 Kft. a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy a szolgáltatásaival elérje a megbízóinak teljes megelégedését. Legfőbb célunk, hogy a szolgáltatásaink minősége folyamatosan megfeleljen az ügyfeleink, megbízóink által meghatározott, elvárt és rejtett igényeknek. A megbízóinkkal és partnereinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk. Az alkalmazottaink minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk és a minőségjavításban vállalt tudatos szerepük hitelesíti.